Wil je een review achterlaten na een samenwerking met NextLevel Studenten Coaching? Gebruik dan onderstaand formulier om jouw review achter te laten.

Begeleiding wetenschappelijke vorming HBO master

5,0 rating

Door gebrek aan overzicht, gestructureerd werken en faalangst liep ik vast in mijn duale studie in de zorg. Ik had moeite met het schrijven van wetenschappelijke teksten en het maken van multiple choice toetsen. Dankzij de begeleiding van Daphne ben ik zelfverzekerder en zijn mijn resultaten in een korte tijd verbeterd. Ze kan goed luisteren en aansluiten op mijn vragen. Ze geeft op een prettige manier feedback waardoor ik meer gefocust kan schrijven.Sinds de begeleiding heb ik geen herkansingen hoeven doen.

Maria

Begeleiding afstudeeronderzoek

5,0 rating

Super goede begeleiding gehad! Ik kon altijd bij Daphne terecht en kreeg meestal binnen 24 uur antwoord of feedback. Dit was heel erg fijn zodat ik snel verder kon. Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gehad om mijn scriptie te schrijven. Kortom, echt een aanrader!

Bahar

Begeleiding bij afstuderen

5,0 rating

Sinds ik gebruik maak van deze dienst heeft het mij erg goed geholpen met het behalen van mijn doel.

Daniel

beoordeling begeleiding NextLevel Studentencoaching

5,0 rating

Daphne’s vakkundige begeleiding heeft mij erg geholpen tijdens mijn studie.
Ze luistert en analyseert nauwkeurig tijdens het gesprek en geeft gerichte, concrete adviezen.
Haar respectvolle manier van feedback geven stimuleert je om je tekst te verbeteren, aan te scherpen.
Ze heeft veel ervaring in het coachen en je merkt aan alles dat ze je zo optimaal mogelijk wil begeleiden.
Haar werkwijze spreekt mij erg aan en de tips die ik van haar krijg over studieaanpak /faalangstreductie pas ik ook daadwerkelijk toe met positief resultaat. Ik leer veel
van Daphne!
Ellen

Ellen

Begeleiding op maat

5,0 rating

Mijn ervaring is dat er begeleiding gegeven wordt die bij jou past. En dat deze dan met jou wordt besproken. Prettige samenwerking en zeker heel duidelijk.

Diana Boer