Wil je een review achterlaten na een samenwerking met NextLevel Studenten Coaching? Gebruik dan onderstaand formulier om jouw review achter te laten.

Scriptie behaald

5,0 score

Mede dankzij de hulp van Daphne heb ik mijn afstudeerscriptie na 2 herkansingen gehaald. Ze heeft mij o.a. geholpen met een rode draad, structuur, spelling en grammatica. De communicatie onderling verliep heel soepel en ze helpt je graag. Daphne reageerde altijd snel en was ook bereid om telefonisch te overleggen. Ook verliep de onderlinge samenwerking heel goed.

Anoniem

Hulp bij faalangst

5,0 score

Begin 2020 liep ik geheel vast op mijn studie, ik zag het niet meer zitten en dacht bij mezelf “Ik ga toch alleen maar falen”. Ik heb er toen voor gekozen hulp te zoeken bij Daphne. Dit heeft mij erg veel opgeleverd, Daphne geeft oefeningen mee die je kan gebruiken om het negatieve om te zetten in het positieve. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn faalangst weg is gegaan en ik grote stappen in mijn opleiding heb kunnen zetten. Daphne is oprecht ge├»nteresseerd en wil echt het beste voor je, hierdoor voelde ik mij veilig mijn verhaal te vertellen. Mocht je dus opzoek zijn naar iemand die je kan helpen bij faalangst, stuur dan vooral een berichtje naar Daphne!

Luka

Vertrouwen terug

5,0 score

Ik ben zeer blij met Daphne haar hulp. Ik had een moeilijke start met studie en Daphne heeft met haar goede hulp mij mijn vertrouwen terug gegeven op gebied van studeren. Daphne is erg toegankelijk en het voelde meteen al heel vertrouwd, wat erg fijn is als het even niet lekker gaat met studie. Ze heeft/geeft goede oefeningen niet alleen op gebied van studie maar ook voor de mentale motivatie. Kortom, ik zou Daphne haar hulp aan iedereen aanbevelen.

Hansje

Geslaagd voor mijn herkansing

5,0 score

Mede dankzij de hulp van Daphne ben ik geslaagd voor mijn herkansing afstudeeronderzoek. Ze heeft mij o.a. geholpen met de structuur, een rode draad, spelling en grammatica. Door haar hulp zag mijn onderzoek er professioneel uit en kon ik mijn opleiding positief afronden. De communicatie en samenwerking verliep vlekkeloos.

Dimitri

Een begeleider pur sang

5,0 score

Daphne, heeft mij elke keer geholpen wanneer nodig. Zij is een begeleider pur sang! Dankjewel Daphne voor de kennis, structuur en in het algemeen verbeteren van mijn scriptie!

Luc