Hulp bij faalangst

5,0 rating
14 september 2020

Begin 2020 liep ik geheel vast op mijn studie, ik zag het niet meer zitten en dacht bij mezelf “Ik ga toch alleen maar falen”. Ik heb er toen voor gekozen hulp te zoeken bij Daphne. Dit heeft mij erg veel opgeleverd, Daphne geeft oefeningen mee die je kan gebruiken om het negatieve om te zetten in het positieve. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn faalangst weg is gegaan en ik grote stappen in mijn opleiding heb kunnen zetten. Daphne is oprecht geïnteresseerd en wil echt het beste voor je, hierdoor voelde ik mij veilig mijn verhaal te vertellen. Mocht je dus opzoek zijn naar iemand die je kan helpen bij faalangst, stuur dan vooral een berichtje naar Daphne!

Luka

Vertrouwen terug

5,0 rating
13 september 2020

Ik ben zeer blij met Daphne haar hulp. Ik had een moeilijke start met studie en Daphne heeft met haar goede hulp mij mijn vertrouwen terug gegeven op gebied van studeren. Daphne is erg toegankelijk en het voelde meteen al heel vertrouwd, wat erg fijn is als het even niet lekker gaat met studie. Ze heeft/geeft goede oefeningen niet alleen op gebied van studie maar ook voor de mentale motivatie. Kortom, ik zou Daphne haar hulp aan iedereen aanbevelen.

Hansje

Geslaagd voor mijn herkansing

5,0 rating
3 juli 2020

Mede dankzij de hulp van Daphne ben ik geslaagd voor mijn herkansing afstudeeronderzoek. Ze heeft mij o.a. geholpen met de structuur, een rode draad, spelling en grammatica. Door haar hulp zag mijn onderzoek er professioneel uit en kon ik mijn opleiding positief afronden. De communicatie en samenwerking verliep vlekkeloos.

Dimitri

Een begeleider pur sang

5,0 rating
14 mei 2020

Daphne, heeft mij elke keer geholpen wanneer nodig. Zij is een begeleider pur sang! Dankjewel Daphne voor de kennis, structuur en in het algemeen verbeteren van mijn scriptie!

Luc

Ik ben geslaagd!

5,0 rating
14 mei 2020

Ik ben geslaagd! Mede dankzij de hulp van Daphne. Ik heb zelf erg moeite met het typen van verslagen op het gebied van spelling en grammatica. Wat ik vooral fijn vond in onze samenwerking, is dat Daphne oprecht geïnteresseerd is in wat ik doe en waar mijn behoeftes liggen. Ze is heel vriendelijk en professioneel. En het contact via telefoon en mail verliep heel goed. Ook de aantekeningen die ze maakte in mijn geschreven documenten. Ik raad iedereen aan om haar als coach in te schakelen, het bespaart je een hoop kop zorgen en je hebt je diploma sneller in de pocket!
Daphne nogmaals bedankt en succes met het begeleiden van andere studenten en afstudeerders!

Nahwin

Hulp bij schrijven

5,0 rating
7 oktober 2019

In mijn zoektocht naar hulp bij het schrijven van o.a. mijn scriptie kwam ik bij Daphne uit. Juist omdat zij meer biedt dan alleen technische scriptiebegeleiding. Het hele proces en alle hindernissen die ik daarbij tegenkom helpt zij begeleiden zodat er weer ruimte en daardoor vertrouwen in komt. Daphne is persoonlijk, betrokken en professioneel.

Arianne

Begeleiding scriptie en coaching

5,0 rating
7 oktober 2019

Ik heb contact gezocht met Daphne na al een jaar ‘gestrand’ te zijn met mijn scriptie, toen ik niet meer de moed kon vinden om ermee bezig te gaan. Daphne haar hulp en optimisme hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer op weg ben, en met zelf vertrouwen aan mijn scriptie schrijf. Daphne laat je vrij in je eigen proces, maar legt op het juiste moment de vinger op de zere plek. Het is een hele grote hulp om mijn scriptie ‘samen met Daphne’ te mogen doen, want zo voelt het vaak! Ze staat echt aan je zij en is er altijd als je haar nodig hebt.

Claudia

Zeer prettige coaching

5,0 rating
7 oktober 2019

Zeer prettige coaching bij NextLevel Studentencoaching. Daphne heeft mij onwijs geholpen met het opzetten van een sterk onderzoek met de daarbij behorende hoofd en deelvragen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in structuur aanbrengen in een scriptie waardoor ik met bijbehorende feedback nu niet meer vastloop en tempo in het schrijven krijg. Tot slot reageert ze altijd erg snel op de mail en geeft ze overzichtelijke en duidelijke feedback op de vragen die je hebt. Indien je vastloopt met het schrijven van je onderzoeksplan en/of je scriptie is dit de oplossing!

Marlot

Begeleiding wetenschappelijke vorming HBO master

5,0 rating
28 mei 2019

Door gebrek aan overzicht, gestructureerd werken en faalangst liep ik vast in mijn duale studie in de zorg. Ik had moeite met het schrijven van wetenschappelijke teksten en het maken van multiple choice toetsen. Dankzij de begeleiding van Daphne ben ik zelfverzekerder en zijn mijn resultaten in een korte tijd verbeterd. Ze kan goed luisteren en aansluiten op mijn vragen. Ze geeft op een prettige manier feedback waardoor ik meer gefocust kan schrijven.Sinds de begeleiding heb ik geen herkansingen hoeven doen.

Maria

Begeleiding afstudeeronderzoek

5,0 rating
17 april 2019

Super goede begeleiding gehad! Ik kon altijd bij Daphne terecht en kreeg meestal binnen 24 uur antwoord of feedback. Dit was heel erg fijn zodat ik snel verder kon. Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gehad om mijn scriptie te schrijven. Kortom, echt een aanrader!

Bahar

Begeleiding bij afstuderen

5,0 rating
20 februari 2019

Sinds ik gebruik maak van deze dienst heeft het mij erg goed geholpen met het behalen van mijn doel.

Daniel

beoordeling begeleiding NextLevel Studentencoaching

5,0 rating
10 februari 2019

Daphne’s vakkundige begeleiding heeft mij erg geholpen tijdens mijn studie.
Ze luistert en analyseert nauwkeurig tijdens het gesprek en geeft gerichte, concrete adviezen.
Haar respectvolle manier van feedback geven stimuleert je om je tekst te verbeteren, aan te scherpen.
Ze heeft veel ervaring in het coachen en je merkt aan alles dat ze je zo optimaal mogelijk wil begeleiden.
Haar werkwijze spreekt mij erg aan en de tips die ik van haar krijg over studieaanpak /faalangstreductie pas ik ook daadwerkelijk toe met positief resultaat. Ik leer veel
van Daphne!
Ellen

Ellen

Begeleiding op maat

5,0 rating
7 februari 2019

Mijn ervaring is dat er begeleiding gegeven wordt die bij jou past. En dat deze dan met jou wordt besproken. Prettige samenwerking en zeker heel duidelijk.

Diana Boer

Super begeleiding!

5,0 rating
29 januari 2019

Hele fijne begeleiding gehad voor het fine tunen van mijn scriptie. Daphne heeft ervoor gezorgd dat er structuur en een betere afbakening is gekomen in mijn scriptie. Daarnaast veel geleerd en inzichten opgedaan door de expertise van Daphne. Een goede communicatie en duidelijke feedback. Oprecht een aanrader!

Bianca

Enorm fijne begeleiding

5,0 rating
26 september 2018

De scriptiebegeleiding van mevrouw Hijzen was erg fijn en motiverend

Corline

Faalangstraining

5,0 rating
18 september 2018

Daphne is een heel prettige begeleider. Ze weet snel tot de kern door te dringen en de juiste snaar te raken. Zodat jezelf ook beter snapt hoe jezelf in elkaar zit. De faalangstraining heeft mij zeker geholpen om objectiever te denken en minder te piekeren!!! Bedankt Daphne!!!

Karin

Super begeleiding tijdens mijn afstudeerperiode

5,0 rating
4 juli 2018

Wat was ik blij, dat Daphne op mijn pad is gekomen. Daphne is super kundig, rustig en neemt de tijd. Daphne verzacht de stressvolle periode en weet van het afstuderen een aangename tijd te maken. Dankzij Daphnes doortastendheid en snelle feedback, ben ik inmiddels met een mooi cijfer afgestudeerd! Daphne, dank je wel!! Groetjes, Linou

Linou Groen

Zoveel meer dan een begeleider!

5,0 rating
2 juli 2018

Daphne is zoveel meer dan een begeleider. Ze denkt actief mee, maakt het proces van schrijven gemakkelijk en kijkt kritisch naar je werk. Heel erg fijn om ook altijd te mogen mailen en een bericht te sturen via Whatsapp en vaak wel binnen hetzelfde uur al antwoord terug te krijgen. Ik kan oprecht aangeven dat ik Daphne aan iedereen aanraad! Super bedankt voor de fantastische begeleiding! Ik kan nu met trots zeggen dat ik GESLAAGD ben met mooie cijfers!

Latifa

Faalangsttraining

5,0 rating
30 mei 2018

Het is fijn om met Daphne te praten. Ze weet snel tot de kern door te dringen. De training heeft mij geholpen meer greep op mijn faalangst te krijgen.

Inge

Faalangstbegeleiding

4,0 rating
27 maart 2018

Dankzij Daphne heb ik mijn faalangst kunnen begrijpen, accepteren en heb ik ermee leren omgaan door middel van het trainen van mijn hersenen. Haar manier van werken is heel prettig.

Burcu

Daphne gaf me het plezier in het afstuderen terug

4,0 rating
7 februari 2018

Vol goede moed begon ik aan het afstudeertraject, maar al snel liep ik compleet vast. Alle vooroordelen en clichés over het afstuderen zijn (helaas) waar! De tijd die ik met een docent had om vragen te stellen, was altijd erg kort en daarnaast begreep ik soms niet welke kant ze op wilden of snapte ik domweg de begrippen die ze gebruikten niet. De ene week zeiden de docenten A en de week daarop B. Ik had totaal geen overzicht meer en wist niet eens meer wat ik nu precies ging onderzoeken. Tot ik met Daphne in contact kwam, toen ging alles in een sneltreinvaart en kreeg ik weer een beetje plezier in het afstuderen. Daphne kon de feedback van de docenten perfect vertalen in iets wat ik begreep en daarnaast maakte ze hier een behapbaar stuk van. Zo creëerde ze overzicht en maakte een duidelijke planning. Ik kon met vragen altijd direct bij haar terecht en haar feedback op mijn stukken was heel duidelijk. Zo kon ik snel weer zelfstandig aan de slag in plaats van eindeloos boeken te lezen over afstuderen, of te verdwalen op internet in alle termen en mogelijkheden voor onderzoek. Kortom ik kan iedereen de hulp van Daphne aanraden! Zonder haar had ik deze klus niet zo snel en soepel kunnen klaren.

Esmee