Scriptie verbeteren na een onvoldoende

Wanneer je te horen hebt gekregen dat je niet kunt afstuderen omdat de scriptie nog niet voldoende is, is het vaak ontzettend moeilijk om jezelf weer te motiveren om door te gaan en het opnieuw te proberen. Je bent misschien onzeker geworden en twijfelt of je het wel kan. Ook is de feedback van de beoordelaars soms niet altijd even goed te volgen. Je weet niet waar je moet beginnen. Next Level helpt je jouw motivatie en zelfvertrouwen terug te krijgen en de feedback van de beoordelaars te begrijpen.

Scriptieverbetering inzetten

Next Level denkt dan met je mee en geeft suggesties voor hoe je de feedback van de beoordelaar(s) zo goed mogelijk kunt verwerken om wel af te kunnen studeren.

Feedback Scriptieverbetering

De feedback kan zowel schriftelijk (met feedback in het werkdocument) als mondeling (op locatie of via Skype) worden gegeven. Je kunt het stuk vrijblijvend mailen, waarna een schatting van het benodigde aantal uren begeleiding en de kosten daarvan worden gemaakt. Het is mogelijk om een combinatie van een aantal begeleidingsgesprekken op locatie en online feedback te maken.

Tarieven

Next Level hanteert heldere tarieven voor scriptieverbetering. Je kan kiezen om per uur te betalen of een bundel van 10 uur inkopen. De bundel is goedkoper dan losse uren. Losse uren worden aan het eind van de maand gefactureerd. Bekijk hier alle tarieven.

Tarieven

  • Online € 55,00 per uur

  • Op locatie € 55,00 per uur

  • 10 uur online/ op locatie  € 500,00

Alle soorten begeleiding
Informatie aanvragen