Studiecoaching/ studievaardigheden

Om effectief te kunnen studeren heb je studievaardigheden nodig, niet iedere student beheerst deze altijd even goed. NextLevel biedt begeleiding op maat. Zij heeft de expertise in huis om je studievaardigheden te versterken en te coachen bij faalangst, motivatieproblemen, planningsproblemen en/ of een functiebeperking (AD(H)D, autisme, dyslexie) die je belemmeren om succesvol te studeren. Je leert bijvoorbeeld van uitstelgedrag af te komen. Je leert realistische planningen te maken, naar deadlines toe te werken, stap voor stap te studeren, structuur aan te brengen, sneller en meer geconcentreerd te lezen en faalangstige klachten te reduceren. Doordat je je studievaardigheden versterkt en leert om te gaan met de belemmeringen die ervoor zorgen dat je je niet volledig op je studie kunt concentreren, vergroot je je kans om af te studeren aanzienlijk.

Studiecoaching inzetten

De studiecoaching vindt deels plaats op locatie (Den Haag) en is deels online. Je bepaalt zelf wat voor jou de meest handige vorm is. Een combinatie met scriptiebegeleiding behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Tarieven

NextLevel hanteert heldere tarieven voor studiecoaching. Je kan kiezen om per uur te betalen of een bundel van 5 uur inkopen. De bundel is goedkoper dan losse uren. Naar wens kunnen (vooraf) losse uren ingekocht worden. Er kan ook een kortingsbundel van 5 uren worden ingekocht. Bekijk hier alle tarieven.

Tarieven

  • Online € 50,00 per uur

  • Op locatie € 50,00 per uur

  • 5 uur online € 225,00

Tarieven zijn inclusief BTW

Alle soorten begeleiding