Studiecoaching

NextLevel biedt begeleiding op maat en heeft de expertise in huis om te coachen bij faalangst, motivatieproblemen, planningsproblemen en andere persoonlijke zaken (AD(H)D, depressieve klachten) die je belemmeren om af te studeren en een rol spelen tijdens de afstudeerfase. Je leert van uitstelgedrag af te komen. Er wordt aandacht besteed aan je studiegedrag, je leert realistische planningen te maken, structuur aan te brengen, effectieve studievaardigheden in te zetten en naar deadlines toe te werken. Je leert om te gaan met de belemmeringen die ervoor zorgen dat je je niet volledig op het afstuderen kunt concentreren, waardoor je de focus terugkrijgt.

Studiecoaching inzetten

De studiecoaching vindt deels plaats op locatie (Den Haag) en is deels online. Je bepaalt zelf wat voor jou de meest handige vorm is. Een combinatie met scriptiebegeleiding behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Tarieven

NextLevel hanteert heldere tarieven voor studiecoaching. Je kan kiezen om per uur te betalen of een bundel van 5 uur inkopen. De bundel is goedkoper dan losse uren. Naar wens kunnen (vooraf) losse uren ingekocht worden. Er kan ook een kortingsbundel van 5 uren worden ingekocht. Bekijk hier alle tarieven.

Tarieven

  • Online € 45,00 per uur

  • Op locatie € 50,00 per uur

  • 5 uur online € 200,00

Tarieven zijn inclusief BTW

Alle soorten begeleiding