Studievaardigheden verbeteren

Om effectief te kunnen studeren heb je studievaardigheden nodig, niet iedere student/ leerling beheerst deze altijd even goed.  Next Level heeft de expertise in huis om je studievaardigheden te versterken en te coachen bij faalangst, motivatieproblemen, planningsproblemen en/ of een functiebeperking (AD(H)D, autisme, dyslexie) die je belemmeren om succesvol te studeren/ te leren. Next Level biedt begeleiding op maat. Je leert bijvoorbeeld van uitstelgedrag af te komen. Je leert realistische planningen te maken, naar deadlines toe te werken, stap voor stap en actief te studeren, structuur aan te brengen, je optimaal voor te bereiden op een tentamen en eventuele studiestress te reduceren. Doordat je je studievaardigheden versterkt en leert om te gaan met studiestress zorg je ervoor dat je het beste uit jezelf en uit je studie haalt. Je leert weer te presteren op het niveau dat bij je past. Je vergroot hiermee je kans om af te studeren aanzienlijk. Deze begeleiding is ook geschikt voor middelbare scholieren.

Studiecoaching inzetten

De individuele studiecoaching vindt deels plaats op locatie (Den Haag) en is deels online. Je bepaalt zelf wat voor jou de meest handige vorm is. Een combinatie met scriptiebegeleiding behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Tarieven

Next Level hanteert heldere tarieven voor studiecoaching. Je kan kiezen om per uur te betalen of een bundel van 10 uur inkopen. De bundel is goedkoper dan losse uren. Losse uren worden aan het eind van de maand gefactureerd. Bekijk hier alle tarieven.

Tarieven

  • Online € 55,00 per uur

  • Op locatie € 55,00 per uur

  • Training (indivudueel) 3 x 1.5 uur € 250,00

Alle soorten begeleiding